måndag 27 augusti 2012

Vinn brädspelet Blodets Cirkel


Vinnaren av brädspelet Blodets Cirkel blev 
Ulf Jönsson, Sundsvall
Grattis!Daniel Andersson släppte i våras sin första spännings­roman Blodets cirkel. En ­historia som börjar redan för nästan 500 år sedan på Stockholms blodbad. Två biskopar mördas, men varför?

Man får följa mysteriet ända in i nutid, där en twist binder ihop det hela med ett mord i London. Handlingen tar läsaren från Afrika och Stockholm, till en liten by i Norrlands inland.

– Jag har haft många idéer som legat länge, men nu har jag knutit ihop flera av dem till den här boken, säger Daniel Andersson.

Historikern David Beckett kommer en urgammal hemlighet på spåren. Samtidigt mördas hans vän Anthony Jones i England: som arbetar med forskning inom kvantfysik. Men precis innan sin död så skickar forskaren ett mejl till David med lösenordet till sin enastående uppfinning - en uppfinning som kan förändra världen för alltid. Men David upptäcker snart att de krafter som är ute efter honom inte är att leka med: en sekt som maskerar sig som en frikyrka och Illuminati som sänder ut den lejda mördaren Angelo för att till varje pris komma över lösenordet.

Han är född i Söråker, men bor nu i Sundsvall och det här är hans hittills tredje bok han ger ut. Tidigare har han gett ut två delar av en fantasytrilogi som heter Exilens folk. Han har skrivit böcker i drygt tio år, med varierande fart. Just den här boken tog ungefär ett år att färdigställa.

Köp boken, fyll i en kupong, så är du med i dragningen av brädspelet med samma namn som boken.

I brädspelet Blodets Cirkel antar 2-6 spelare rollen av äventyrare i jakten på den stora upptäckten. Det gäller att resa, samla tre ledtrådar och hitta skatten.

Vinnare blev Ulf Jönsson, Sundsvall. Grattis!

Lennart Bergström
BokhandlarnInga kommentarer:

Skicka en kommentar