fredag 18 maj 2012

Rita en teckning och vinn biljetter till Amy Diamond, Nassim Al Fakir och Sara Edwardsson

Tack för en fantastisk föreställning i Sundsvall i dag! Nassim med dotter,
Amy Diamond, Maria från Bokia och Sara Edwardsson.

Teckningstävlingen är avgjord! Av alla jättefina teckningar som kommit in så är Thea Mattisson den självklara vinnaren. Här är Theas vinnande bidrag!Sara, Amy och Nassim tillsammans med en del av barnen

Sara Edwardsson och barnkören

Kom, lyssna och sjung med barnens favoriter från Barnkammarboken. Du ser några av Sveriges mest kända artister, som Amy Diamond, Nassim Al Fakir och Sara Edwardsson, medverka i en fartfylld föreställning med det bästa från Barnkammarboken för barn i åldern 3-9 år. Se fler bilder från föreställningen här!

Tillsammans med en ensemble av barn och vuxna sjunger de barnens favoritmelodier om krokodiler, kakor och kramar. Kom och sjung och dansa med oss!

Plats: TonhallenTid: 2012-05-27 12:00 - ca 14.00. Vi på Bokia är på plats med Sara, Amy och Nassim som kommer att signera Barnkammarboken efter föreställningen!

Tävla om 2 biljetter
Vi har fått tag på biljetter som du kan vinna! Låt ditt barn rita en teckning med sin favoritsång som tema, så har du chans att vinna två biljetter till föreställningen!

Lämna in teckningen i kassan senast på fredag 25 maj, kl 17, med namn, ålder och telefonnummer. Resultatet hittar du här på fredag 25 maj kl 17.30.

Lycka till! Det ska bli en kul söndag!

Lennart Bergström
Bokhandlarn
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar